Lähipalvelut sujuvaan arkeen ja viihtymiseen

Paketit ja palvelutOletko huomannut, että Lähikauppasi on paljon muutakin kuin kauppa? Voit noutaa ja lähettää paketteja, kokeilla onneasi Lotossa, viihtyä hetken peliautomaatilla tai tehdä vaikka loistavia lahjahankintoja lahjakorttien muodossa.
Tutustu Lähipalveluihin!

 

Eviran Oiva-raportit

Oiva logoMeille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme luotettavaa palvelua ja valikoiman, josta löytyvät laadukkaat tuoretuotteet jokapäiväisiin ostoksiin. Osana siihen kuuluu elintarviketurvallisuuden korkea taso. Tiedot elintarvikevalvojien tekemistä Oiva-tarkastuksista löytyvät oivahymy.fi-sivustolta. Syötä hakukenttään ”Valintatalo” tai etsimäsi myymälän nimi, ja pääset näkemään oman ruokakauppasi tulokset.

Viikon resepti

Valintatalo Facebookissa

Pins arvonta

Pins arvonta

Nyt kannattaa poiketa useasti Siwoissa/Valintataloissa! Arvomme joka kuukausi palkintoja kaikkien Siwassa tai Valintatalossa vähintään viisi kertaa asioineiden kesken.  Lue lisää arvonnasta >

Kauppamme uudistuvat

Valintatalo- kaupunkilainen ruokakauppa

Valintatalot muutetaan remonttien yhteydessä uusiksi moderneiksi Siwoiksi. Uudet Siwat ovat entistä ruokaisempia ja esimerkiksi tuoretuotteiden osuutta on lisätty reilusti. Katso uudistuvat kaupat täältä>

Töihin Valintataloon

Töihin ValintataloonValintatalossa työskentely on käytännön tekemistä lähellä ihmisiä. Tutustu tarjolla oleviin työpaikkoihimme!
Lue lisää >>